Anahtar Teslim Yeni Gemi İnşa

Bir gemi inşa projesinin fikir aşamasından başlayarak A'dan Z'ye tüm aşamalarının tarifi ve takibi, tüm proje paydaşlarıyla ilişkilerin yönetilmesi ve nihayetinde geminin kullanıcısına teslim edilmesi süreçleri yer almaktadır.

Omega Marine, denizcilik sektöründeki trendleri dikkate alarak, finansmanını kendi imkan ve kabiliyetleriyle sağladığı anahtar teslim gemi inşa projeleri yapmaktadır. Bu projeler duruma göre müşteri talebi üzerine sözleşme karşılığı da yapılabilmektedir. Omega Marine, anahtar teslim proje kapsamında müşterisine karşı tek muhatap olarak aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır;

Anahtar teslim projelerinin amacı müşteriye tüm testleri yapılmış, isterleri tam olarak karşılayan ve kullanıma hazır bir gemi sunmaktır. Bu tip projelerin müşteri açısından en önemli avantajı proje sürecinin müşteri tarafından yönetilme zorunluluğunun ortadan kalkmasıdır. Bu sayede zaman ve kaynak açısından çok yoğun çalışılan gemi inşa projelerinde müşterinin kilit personelinin normal iş düzeni haricinde projeye yoğunlaşmasına gerek kalmamaktadır.

Anahtar teslim gemi inşa projesinin tüm sorumluluğunu üzerine alan Omega Marine, konusunda uzun yıllardır uzmanlaşmış tecrübeli kadrosuyla müşteri isteklerine uygun bir ürünün ortaya çıkması için tüm kaynakları seferber ederek çalışmaktadır. Böylece proje yönetimi, tasarım ve mühendislik hizmetleri, malzemelerin satın alımı ve kontrolleri, nakliyatların yönetilmesi, teslimatların ve proje takviminin takibi, sistemlerin devreye alınması, performans testleri, yedek parça ve garanti devirleri, kullanıcı eğitimleri gibi birçok konuda Omega Marine müşterinin tek muhatabı olarak hizmet verebilmektedir. Böylece müşteri proje sürecinin takibinde çok daha geniş bir bakış açısı kazanmakta ve çalışma enerjisini daha sonuç odaklı bir biçimde yönlendirebilmektedir.

Omega Marine doğru adrestir.