Taahhüt İşleri

Taahhüt işleri mevcut bir gemide kapsamlı tadilat yapılması veya geminin bir bölümünün, bir sisteminin inşa edilmesi gibi işleri kapsamaktadır. Omega Marine bu alanda tecrübeli personeli ile iş tanımına bağlı olarak işçilik, malzeme, ekipman temini de dahil olabilecek şekilde kalitesi yüksek hizmetler sağlamaktadır.

Mevcut gemiler söz konusu olduğunda boy uzatma, gemi tipi değiştirme, çift cidara dönüştürme, bölmelendirme değişikliği, tank ekleme gibi dönüştürme işleri gerçekleştirilmektedir. Omega Marine hem dönüştürme işleminin yapılacağı tersanedeki mevcut inşa olanaklarını göz önüne alarak hem de bu işlemin en düşük maliyetle en kısa sürede tamamlanması için gerekli mühendislik çalışmalarını alternatifli bir şekilde üreterek müşterinin kendisi için en uygun çözümü seçmesine yardımcı olmaktadır. Dönüştürme işlemleri sırasında en güncel uluslararası gemi tasarımı ve inşa kuralları dikkate alınmaktadır.

Omega Marine güvenilir iş ortaklarıyla beraber yeni gemi inşasında özellikle boru sistemleri, gemi teçhizatı gibi ekipmanların tasarım ve işçilik dokümantasyonunun hazırlanması ve bunların üretilerek gemiye montajı konusunda hem mühendislik hem işçilik hizmetleri sağlamaktadır. Omega Marine üzerinde anlaşma sağlanan sözleşmenin kapsamı ve şartlarına uygun olarak proje sürecinde gerçekleştirilecek inşa işlerini gerekli tüm araçları ve yöntemleri belirleyerek zamanında ve yüksek kalitede tamamlayarak müşterinin hizmetine sunmaktadır. Yeni gemi inşa konusundaki tecrübelerini geminin bir bölümünün veya sisteminin inşasına rahatlıkla yansıtabilen Omega Marine inşa ilerleme sürecini hiçbir şekilde aksatmayacak ve teslimat takvimine tam uyum sağlayacak şekilde işçilik hizmetleri sunmaktadır.