Ürünler
 

Denizcilik sektöründeki geniş tecrübesiyle müşterilerinin ihtiyaçlarına eksiksiz cevap verebilecek, ekonomik, çevreci ve güvenilir gemi inşa çözümleri üretmeyi amaç edinmiş bir müteahhitlik firması olan Omega Marine, denizcilik sektöründeki trendleri dikkate alarak ve kendi imkan ve kabiliyetleriyle sağladığı finansman ile özelleşmiş ürünler sunmaktadır.

Omega Marine başta tanker tipi ticari gemiler olmak üzere yapılabilirlik analizlerinden seyir deneylerine kadar inşasının tüm detaylarıyla ilgilendiği gemiyi kullanıcısına en iyi ve uygun şartlarda teslim etme bilgi ve becerisine sahiptir. Ürünlerin müşteriye teslimine kadar proje yönetimi, proje finansmanı, tüm proje paydaşlarının belirlenmesi ve koordinasyonu, kontrat ve detay tasarımın temini, malzeme ve ekipman özelliklerinin belirlenmesi ve temini, taşeron firma veya işçi temini, geminin ve ekipmanların fabrika, liman ve deniz kabul testlerinin gerçekleştirilmesi, sicil kayıt işlemleri gibi projenin tüm aşamalarının yönetimi Omega Marine'nin tecrübeli kadrosu tarafından gerçekleştirilmektedir.

Geminin sahibi olacak armatör kuruluşa düzenli bilgi akışı sağlanması suretiyle inşa sürecini kolaylıkla izlemesi sağlanmakta olup armatör kuruluşun sadece kontrol ve koordinasyon için çaba sarfetmesi yeterli olmaktadır. Böylece zamanında teslim edilen, uygun maliyetli, yüksek işçilik ve ekipman kalitesine sahip, müşteri ihtiyaçlarına tam olarak cevap vererek memnuniyet yaratan gemiler Omega Marine'nin eserleri olarak dünya denizlerindeki yerlerini almaktadır.

Ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.